Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Harcot indított a Fidesz a sza
  2008-01-23 00:54:56, szerda
 
  Jack Corn: Harcot indított a Fidesz a szavazói elvesztéséért


2008.01.23.

Ezt támasztja alá az a nevetséges gyorsaság is, amivel a legnagyobb szavazói bázisssal rendelkező párt elhatárolódott Szabó János győri önkormányzati politikustól, mert Szabó szerint a Magyar Gárdát támogatni kellene.
Szabó szerint a Magyar Gárda visszatartó erőt jelenthet a társadalom minden rétegét mélyen felháborító cigánybűnözéssel szemben, ezért a Gárdát a civil kurázsi megnyilvánulásaként támogatni kell.

Mi rossz van ebben a szabói mondatban? - meredt maga elé sok százezer magyar fideszes szavazó. Az egekig érő és az egyre brutálisabb magyarországi cigánybűnözés ellen ugyanis a vörös-kék bábkormány a tőlük megszokott hazudozáson kívül semmit sem tesz, rájuk jellemző módon még a puszta létezését is tagadják, a cigánybűnözés felszámolására vagy csökkentésére a koalíció még enyhe látszattevékenységre sem képes.

A szándékosan erőtlen rendőri intézkedések és a becsületes polgárokat felháborító, a jelenlegi hatalom iránt elkötelezett ügyészségek "igazságszolgáltatási" döntései minden egyes nap tovább bátorítják a társadalmi beilleszkedésre évszázadok óta képtelen, többségében kisebb-nagyobb bűnözésből élő, napról napra agresszívabb cigányságot és tovább fokozzák a minden szempontból prostituálódott kormánypártok elleni jogos társadalmi felháborodást. A putyini sajtó- és gyülekezési szabadságot és demokráciát hazánkba importáló Gyurcsány a zsoldjában álló gerinctelen cselédsajtó segítségével a már régen hitelét vesztett idiotisztikus "politikailag korrekt" szólamokat szajkózva, a velejéig korrupt és többszörösen leszerepelt buta cigányvezetőket támogatva minden egyes nap friss olajat löttyint a hamu alatt izzó parázsra.

Az emberi, erkölcsi és politikai értelemben egyaránt hulla Gyurcsány pártjával és szövetségeseivel együtt már régen a társadalmi bizalom peremére kormányozta magát, és egy ideje már csak a szájával politizáló, üres szólamokat puffogtató, érdemi cselekedetek nélkül, tetteivel gyakorlatilag a kormányt támogató és kiszolgáló, szánalmas műellenzék szerepébe süllyedt Fidesz vezetők érthetetlen módon rohamléptekkel igyekeznek felzárkózni a szakadék szélén billegő Gyurcsány-féle gittegylet mellé. Nem véletlen, hogy ebben a szomorú politikai és gazdasági helyzetben a civil szerveződésekbe - köztük a Fidesz által némi habozás után elutasított Magyar Gárdába - vetett hit és bizalom jócskán megugrott, az eddig jól szereplő, őszintének és szókimondónak tűnő Jobbik Magyarországért Mozgalom népszerűségi indexe folyamatosan nő és a szavazói százaléka ma már több mint a duplája az idegen érdekeket gátlástalanul kiszolgáló Szabad Demokraták Szövetségének.

A Magyar Gárda Egyesület fennállása óta még egyetlen rossz vagy elítélhető mozdulatot nem tett, minden tevékenysége a lakosság széles tömegeinek helyeslésével találkozott, a betiltására történő posztkommunista igyekezet nem csak jogtalan, de teljesen eredménytelen is lesz, és a Jobbik és a Gárda iránti szimpátiát fogja növelni. Vona Gáborék további térnyerését a megroggyant gyurcsányi hatalom nem lesz képes megakadályozni, a hitelét vesztett jelenlegi magyarországi kormány minden ellenük tett lépése csak őket erősíti. A Szabó János elleni kisebbségi ombudmani vizsgálat pontosan annyi eredményt fog hozni, mint amennyit Takács miniszter hadjárata eredményezett a kuruc.info ellen. Most, 2008 tavaszán úgy tűnik, hogy a Magyar Gárda előtt hosszabb jövő áll, mint a nemzetvesztő jelzőt már régen kiérdemelt szocialista-szabaddemokrata kormány előtt.

A Fidesz szolgalelkű elhatárolódási igyekezete egy alapjában nagy támogatást élvező szervezettől nem csak ezért érthetetlen, hanem azért is, mert Orbán Viktor a támogatóinak az utóbbi időben több övön aluli ütést is bevitt: a fiatal demokraták a saját párttagságuk és szimpatizánsaik akarata ellenére megszavazták a vagyontörvényt, megszavazták az ingatlanadót, megszavazták az egészségbiztosítási törvényt, elsiratták a korrupt izraeli nagykövetet, egész világon párját ritkító és felháborító módon, olvasatlanul, a tartalom ismerete nélkül (!!!) megszavazták a lisszaboni szerződést, nagy meghökkenést keltve, indokolatlanul segget nyaltak a kétes jellemű és még kétesebb múltú Tom Lantosnak, majd műfelháborodást mímelve elítélték Szabó János volt minisztert, mert nyilvánosan is kimondta azt, amit mindenki, a Fidesz vezetőivel és szimpatizánsaival együtt, minden nap kimond a konyhaasztalnál.

És ez csak a legutóbbi napok szégyenlistája, most ne menjünk vissza a két rózsadombi paktumig, vagy a szintén loholva megszavazott magyar-ukrán szerződésig, vagy a román EU csatlakozás szó nélküli helyesléséig, vagy a gyáva módon, hazug okkal lefújt Hősök terére tervezett gyűlésig, vagy a mostani lejtmenet kezdetének tekinthető, seregét szarban és könnygázban hagyó, gyáva páncélautós Orbán menekülésig a füstölgő Astória környékéről, vagy a ....... fejezzék be Önök, ha kedvük van hozzá.

Ez a Fidesz nem az a Fidesz, ez az Orbán Viktor nem az az Orbán Viktor amelyik - különösen, ha összehasonlítjuk az előtte és utána választási csalásokkal hatalomra került sikertelen szocialista-szabaddemokrata kormányokkal - összeségében jó teljesítményt nyújtott az ezredfordulón. Nem kéne kétfrontos harcra kényszeríteni a kedvüket vesztett fideszes szavazókat. Nem Szabó Jánostól vagy a Gárdától kéne elhatárolódni, hanem Gyurcsánytól, Kállaitól, Kolompártól, Peresztől, Kókától, a korrupciótól, a maffiától, a kaméleonpolitikától és a cigánybűnözéstől.

Ezzel a balkanyarban kisodródott mostani Fidesz vezetéssel nehéz lesz egy új, jobb és őszintébb Magyarország felépítését elkezdeni, még abban az esetben is, ha lesz valami haszna a népszavazásnak. Változásra van szükség, a Fideszben is. Minél előbb, annál jobb.

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)

http://fusz.hu/node/7794
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánybűnözéssel, cigánybűnözéstől, összehasonlítjuk, szövetségeseivel, konyhaasztalnál, prostituálódott, szimpatizánsaik, szabaddemokrata, beilleszkedésre, cigányvezetőket, magyarországért, szerveződésekbe, műfelháborodást, posztkommunista, népszavazásnak, rohamléptekkel, szégyenlistája, indokolatlanul, elhatárolódott, elhatárolódási, megakadályozni, vagyontörvényt, felszámolására, kényszeríteni, ezredfordulón, magyarországi, csökkentésére, kormánypártok, idiotisztikus, cigánybűnözés, elhatárolódni, felháborodást, teljesítményt, gyakorlatilag, helyeslésével, szövetségének, szavazói elvesztéséért, legnagyobb szavazói, társadalom minden, civil kurázsi, szabói mondatban, egyre brutálisabb, vörös-kék bábkormány, tőlük megszokott, puszta létezését, cigánybűnözés felszámolására, szándékosan erőtlen, becsületes polgárokat, jelenlegi hatalom, társadalmi beilleszkedésre, minden szempontból, putyini sajtó-, Jack Corn, Szabó János, Magyar Gárdát, Magyar Gárda, Magyar Gárdába, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Szabad Demokraták Szövetségének, Magyar Gárda Egyesület, Vona Gáborék, Orbán Viktor, Szabó Jánostól, Szent Korona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Png fotel  Bounty krémes  Örülök, hogy látlak!  Neked tudnod kell  Png cica  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szívem  Png virág  Popper Péter szavai  Makszim Gorkij gondolata  Png cica  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png férfi  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Egy hatékony szolga  Erdőn  Png cica  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Erdőn  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Alázat  Makszim Gorkij gondolata  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Alázat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Bounty krémes  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 20  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Erdőn  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png lepke  Nagyi telefonál  Boldog születésnapot a ma ünne...  Albert Einstein gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Png fotel  Nevem  Paul David Tripp Április 19  Png ház  Png virág  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Fekete-erdő desszert  Alázat  Nagyi telefonál  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szavazói elvesztéséért, legnagyobb szavazói, társadalom minden, civil kurázsi, szabói mondatban, egyre brutálisabb, vörös-kék bábkormány, tőlük megszokott, puszta létezését, cigánybűnözés felszámolására, szándékosan erőtlen, becsületes polgárokat, jelenlegi hatalom, társadalmi beilleszkedésre, minden szempontból, putyini sajtó-, zsoldjában álló, velejéig korrupt, hamu alatt, társadalmi bizalom, szájával politizáló, kormányt támogató, szakadék szélén, szomorú politikai, civil szerveződésekbe, szavazói százaléka, idegen érdekeket, lakosság széles, betiltására történő, megroggyant gyurcsányi, hitelét vesztett, nemzetvesztő jelzőt, alapjában nagy, utóbbi időben, fiatal demokraták, saját párttagságuk, korrupt izraeli, tartalom ismerete, lisszaboni szerződést, kétes jellemű, legutóbbi napok, szintén loholva, gyáva módon, mostani lejtmenet, füstölgő Astória, kedvüket vesztett, balkanyarban kisodródott, cigánybűnözéssel, cigánybűnözéstől, összehasonlítjuk, szövetségeseivel, konyhaasztalnál, prostituálódott, szimpatizánsaik, szabaddemokrata, beilleszkedésre, cigányvezetőket, magyarországért, szerveződésekbe, műfelháborodást, posztkommunista, népszavazásnak, rohamléptekkel, szégyenlistája, indokolatlanul, elhatárolódott, elhatárolódási, megakadályozni, vagyontörvényt, felszámolására, kényszeríteni, ezredfordulón, magyarországi, csökkentésére, kormánypártok, idiotisztikus, cigánybűnözés, elhatárolódni, felháborodást, teljesítményt, gyakorlatilag, helyeslésével, szövetségének, elvesztéséért, önkormányzati, gátlástalanul, eredményezett, szókimondónak, eredménytelen, többszörösen, megszavazták, helyesléséig, politikustól, összeségében, kormányokkal, ingatlanadót, segítségével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.